Havuzda obruk felaketi! Bir kişi yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2022 Cuma 7:58 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2022 Cuma 7:58 pm

İsrail’de özel bir şirketin çalışanları için verdiği parti felaketle sonuçlandı. Partinin düzenlediği yerdeki havuzda obruk oluştu. Bir kişi obruğun içine düşerek yaşamını yitirdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde birçok kişinin soğukkanlılıkla durumu izlemesi dikkat çekti.

İsrail’in Judean Foothills bölgesinde yer alan Karmei Yosef kasabasında özel bir şirketin çalışanları için düzenlediği parti esnasında havuzda insanlar varken obruk oluştu.

TRT Haber’in aktardığına göre; havuzdaki tüm su obruğa boşalırken, iki kişi açılan obruğun içine düştü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin, çökme riskine karşı dikkatli bir şekilde yürüttüğü kurtarma operasyonu 4 saat sürdü. Obruğa düşen bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken diğer kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

 OLAY ANINDA 50 KİŞİ VARDI

Görgü tanıkları, havuz partisinde olay anında yaklaşık 50 kişinin olduğunu belirterek, su seviyesinin aniden azalmaya başladığını ve açılan obruğun girdap etkisi ile 2 kişiyi içine çektiğini ifade etti.

Bölgede meydana gelen obruğun ardından ekipler, helikopter ile bölgede başka obruklar olup olmadığını havadan kontrol etti.

Cep telefonu kamerası ile obruğun havuzdaki suyu yuttuğu görüntüler yansıdı. Görüntüler birçok kişinin sakince durması dikkat çekti.

Konya’da korkutan görüntü! Yerleşim yerlerine ulaştı