Hava atışında oyuncu twerk dansı yapınca hakem gülmekten oyunu başlatamadı

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 10:46 am - Güncelleme: 28 Aralık 2021 Salı 7:55 am

Amerikan basketbol ligi NBA’de oynanan karşılaşmada, bir oyuncu hava atışı sırasında dans edince maçın hakemi gülme krizine girerek maçı başlatamadı.

NBA’de Los Angeles Clippers ile Denver Nuggets karşı karşıya geldi. Karşılaşma esnasında hava atışı yapılacağı sırada Nikola Jokic, twerk (kalçaların yukarı aşağıya ve sağa sola sallanması ile yapılan bir çeşit dans.) yapmaya başlayınca maçın hakemi Bill Kennedy gülme krizine girerek hava atışını gerçekleştiremedi. Yaşanan olay izleyicileri de kahkaya boğarken yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

NBA’de Los Angeles Clippers ile Denver Nuggets‘ı karşı karşıya getiren mücadelede Denver Nuggets zor da olsa deplasmanda 100-103 skorla kazanmayı bildi. Bu sonuçla birlikte Nuggets ligde 16. galibiyetine ulaşırken, Clippers ise 17 galibiyette kaldı.

Nuggets cephesinde süperyıldız Nikola Jokic; 37 dakika süre aldığı maçı 26 sayı, 22 ribaund, 8 asistlik performansla tamamlayarak takımını galibiyete taşıdı. Jokic’e 17 sayı, 4 ribaundluk performansıyla Will Barton eşlik etti. Facundo Campazzo ise 5 sayı, 3 asistle oynadı.

Clippers cephesinde ise Eric Bledsoe 18 sayı, 10 ribaund, 2 asistlik performansıyla öne çıktı. Brandon Boston Jr. 18 sayı, 3 ribaund; İvica Zubac ise 17 sayı, 11 ribaundluk performanslarla oynamalarına rağmen bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı. Bu sonuçla birlikte Nuggets Batı Konferansı’nda 6. sırada yer alırken, Clippers ise 5. sırada yer aldı.