Hatalı park yapan araç yangına giden itfaiye’yi zora soktu

Yayın tarihi: 21 Şubat 2020 Cuma 4:44 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 4:44 pm

İzmit’te park halinde bir araç, itfaiye’nin geçmesini engelledi. Dar sokakta zor anlar yaşayan itfaiye aracı park halindeki arabaya sürterek yoluna devam etmek zorunda kaldı.

Hatalı park bir kez daha itfaiye ekiplerinin işini zorlaştırdı. Tepecik Mahallesi Tepecik Sokak üzerindeki 4 katlı bir binanın bacasında yangın çıktı.İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, sokak üzerine park eden araçlar nedeniyle binaya ulaşamadı. Bunun üzerine itfaiyeciler araçlardan inerek bacadaki alevlere yangın tüpleriyle müdahale etti.

Bu sırada sokağa girmeye çalışan itfaiye aracı ise park halindeki otomobil ile kaldırım arasında sıkıştı.Binanın bacasındaki yangının söndürülmesinin ardından polis ekipleri, park halindeki aracın sahibine ulaştı.Kaza hakkında rapor tutulduktan sonra itfaiye aracını sıkıştığı yerden çıkarmak için çözüm aranmaya başlandı.Mahalle sakinleri park halindeki otomobili çamurluk kısmından tutarak bulunduğu yerden kaldırdı. İtfaiye aracı sıkıştığı yerden geriye doğru çıkabildi. Otomobilin sol ön ve arka kapılarında hasar oluştuğu görüldü.

Polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.