Hatalı dönüş kazaya sebep oldu: 1’i ağır 2 yaralı

Yayın tarihi: 22 Şubat 2022 Salı 11:03 am - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 11:03 am

Esenyurt’ta, hatalı U dönüşü yapan sürücünün kullandığı otomobil, seyir halinde olan başka bir otomobile çarptı. Savrulan araç yol kenarındaki 2 kişiye çarptı. Kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt Zafer Mahallesi Adile Naşit Bulvarı’nda meydana gelen kazada, sürücüsünün hatalı dönüş yaptığı otomobille aynı yolda seyir halinde olan bir diğer otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarında çalışma yapan 2 harita mühendisine vurdu. Savrulan 2 mühendisten biri, yol kenarındaki inşaata düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

“DURUMU AĞIR”

Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından mühendisleri hastaneye kaldırdı. İki yaralıdan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazaya karışan sürücüler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza anı ise çevredeki benzin istasyonunun kamerasına yansıdı.

“BİRİ AŞAĞI UÇTU”

Kazaya şahit olan Murat Özdemir, “Yandan gelen araç, yukarıdan süratli gelen araca dokunuyor. Dengesini kaybeden araç, önce direğe sonra da çalışma yapan arkadaşlara çarpıyor. Biri aşağı uçtu. Diğeri de arabanın ön tarafına doğru savruluyor. Arkadaşlar hastanede şu an” dedi.

Feci görüntüler… Akkuyu santrali otobüsü kaza yaptı, işçiler otobüsten fırladı