Hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti: Koronavirüse yakalanan Songül Öden’in sağlık durumu nasıl?

Yayın tarihi: 13 Ocak 2021 Çarşamba 11:48 am - Güncelleme: 13 Ocak 2021 Çarşamba 11:49 am

Hastaneye kaldırıldığı iddia edilen oyuncu Songül Öden’in evinde tedavi olduğu öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan oyuncu Songül Öden’in durumunun ağırlaştığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Söylentilerin aksine, Öden’in evinde tedavi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında iş adamı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden’in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Öden’in durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

Sevenlerini korkutan bu iddia sonrasında ünlü oyuncunun mejaneri haberlerde gerçeklik payı olmadığını söyledi. Öden’in tedavisinin evinde sürdüğü belirtildi.

SONGÜL ÖDEN HAKKINDA

Songül Öden 17 Şubat 1979’da Diyarbakır’da dünyaya geldi.

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu’nda (AST),Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl),Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı Gümüş dizisiyle şöhretini pekiştirdi. Vazgeç Gönlüm, Serçe Sarayı, Kayıtdışı, Fi ve son olarak Şeref Bey dizisinde rol aldı. Öden ayrıca, Acı Aşk, 72. Koğuş, Ekşi Elmalar ve Beni Çok Sev gibi yapımlarla da beyazperde de boy gösterdi.