Hasan Ali Kaldırım’dan Ersun Yanal itirafı: Beni neden oynatmadı, anlamadım

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 1:32 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 1:32 pm

Ankaragücü maçında maça ilk 11’de başlaması beklenen ancak 1 dakika bile oynayamayan tecrübeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, bu durumun nedeni olarak, “Sakat falan değilim. Tam tersine hazır ve istekliyim. Benim de anlayamadığım şeyler var demek ki” açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz çarşamba günü GMG Kırklarelispor’u 1-0 yendiği Ziraat Türkiye Kupası maçında ikinci 45 dakika forma giyen Hasan Ali Kaldırım, karşılaşma sonrası “Sakatlığımı tamamen atlattım, şampiyonluk yürüyüşünde yeniden varım” açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe’de deprem! Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam istifa etti

Bu gelişme sonrası Ankaragücü maçında ilk 11’de forma giymesi beklenen Hasan Ali Kaldırım, mücadelede bir dakika bile forma şansı bulamadı ve hayal kırıklığı yaşadı.

“SAKAT FUTBOLCU BÖYLE ÇALIŞABİLİR Mİ?”

Hürriyet gazetesinden Süleyman Arat’ın haberine göre, 2-1 kaybettikleri maçtan sonra sahaya çıkıp yaklaşık 30 dakika koşu yapan Hasan Ali Kaldırım, yaptığı açıklamada “Ben de anlamadım, sakat falan değilim. Tam tersine hazır ve çok istekliyim. Ersun hoca bugün beni neden oynatmadı, hiç bilemiyorum. Ben de şaşırdım. Hem sakat olsam kulübede bile oturamam ki. Bak herkes duşa girdi ben sahaya çıkıp yarım saat antrenman yapıyorum. Sakat futbolcu böyle çalışabilir mı? Benim de anlayamadığım şeyler var demek ki” ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal’dan Fenerbahçeli futbolculara: Hakkınızı helal edin