Hande Yener meslektaşlarını topa tuttu! “Türk halkının kalbine öyle girilmez”

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 2:04 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2023 Salı 2:04 pm

‘Benden Bir Tane Daha Yok’ eseriyle müzik listelerinin üst sırasında yer alan Hande Yener, müzik dünyasındaki sahte tıklanmaları eleştirdi. Meslektaşlarına ‘Sahte tıklanma’ mesajı gönderen Hande Yener, “Başkalarının emeğini çalmayın” ifadelerini kullandı.

Son dönemde çıkardığı şarkılar ile listelerde üst sıralara adını yazdıran ünlü şarkıcı Hande Yener, sahte tıklanmaları eleştirdi. Yener, “Telefon çiftliği sahipleri! Listeleri bir salın. Algoritmayı etkiliyorsun da Türk halkının kalbine öyle girilmez. Algı starlık için değmez. Günün sonunda siz üzülürsünüz” dedi.

“TELEFON ÇİFTLİĞİ SAHİPLERİ”

Hande Yener’in özellikle Türk müzik listelerinde birçok başarıya imza atan ‘Benden Bir Tane Daha Yok’ adlı şarkısı, müzikseverler tarafından büyük ilgi görmüş ve listelerde üst sıralara yükselmişti. Ancak bazı sanatçıların ve şarkıların yüksek sıralarda yer alması için sahte tıklamaların kullanıldığı iddiaları uzun süredir müzik dünyasının gündemindeydi. Hande Yener, meslektaşlarını “Telefon çiftliği sahipleri” olarak nitelendirerek, bu tür yöntemlerin listelerin gerçek başarılarını yansıtmadığını belirtti. Ayrıca algoritmayı manipüle etmenin sanatçılar için uzun vadede olumsuz sonuçlara yol açabileceğini vurguladı. Türk halkının kalbine gerçekten girebilmek için doğru müzik ve içerik üretiminin önemine dikkat çeken ünlü şarkıcı, algı starlığı ve geçici başarılar için böyle taktiklerin kullanılmaması gerektiğini ifade etti.

İptal edilen Hande Yener konseri için iddia! AKP’li belediye başkanı tehdit edildi