Hande Sarıoğlu: Fatih Altaylı ile yüzleşmek istiyorum!

Yayın tarihi: 27 Aralık 2021 Pazartesi 7:50 am - Güncelleme: 27 Aralık 2021 Pazartesi 7:50 am

Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Hande Sarıoğlu programında partnerine yaptıklarının konuşulmasından rahatsız olmadığını söyledi.

Sosyal medya hesabında oryantal dans ettiği videolarını paylaşmasının ardından HaberTürk’teki sunuculuğundan olan Hande Sarıoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar geldi.

Paylaşımın ardından Fatih Altaylı ile yaşadığı sıkıntıları anlatan Sarıoğlu, “Son tartışmada masadan kalktı gitti. Sonra da yayından kaldırdı programı” dedi.

“ ‘KALIBA GİR’ OLMAYACAĞIM”

Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Sarıoğlu programında partnerine yaptıklarının konuşulmasından rahatsız olmadığını söyledi. Hande Sarıoğlu açıklamasında “Ben spikerlik yaptığım dönemde haberimi pas attıktan sonra da böyleydim. Türkiye beni oryantalle tanıdı ama ben 12 senedir sektörün içerisindeyim. O insanların istediği şey ol, kalıba gir olmayacağım. Eğlence de yapacağım spikerlik de. İçerikleri de ben hazırlıyorum. Ben 1 kadın 1 erkek tarzı skeç yapıyorum” dedi.

Hande Sarıoğlu’ndan bir dans daha: Taytımı çıkarayım mı?

“İÇİMDEN BAMBAŞKA KADIN ÇIKAR”

Hande Sarıoğlu argo konusunda rahat olduğunu, erkek muhabbetini çok iyi yaptığını söyledi. Ünlü isim açıklamasında “Bakıyorsun seksi kadın prenses ama içimden bambaşka bir kadın çıkar” dedi. Sarıoğlu, yeri geldiğinde argo konuşmayı yeri geldiğinde salon kadını olmayı sevdiğini belirtti.

Hande Sarıoğlu “Herkesin ekrandaki kadınların dekoltesiyle ilgili büyük problemleri var. Kadınlar engelleniyor. Vücut hatlarım belli diye uyarı aldım kanal yönetiminden. Sen kadına seksilik, seks seks diye bakıyorsan senin bakış açın bu. Benim kıyafetime kalmıyor o” dedi. Hande Sarıoğlu Fatih Altaylı ile yaşadığı tartışmayı da anlattı. Sarıoğlu kendisini Altaylı’nın transfer ettiğini söyleyerek zaman zaman ters düştüklerini söyledi.

“ZAMAN ZAMAN GERİLİYORDUK”

Hande Sarıoğlu açıklamasında “Zaman zaman geriliyorduk. Sonra yayın arasında özür diliyordu çünkü bel altı vurduğu yerler oluyordu. Linç yiyordu. Son tartışmada masadan kalktı gitti. Sonra da yayından kaldırdı programı. Ben köreldim orada. Çünkü senden daha doğru konuştum. Sonra da küçük mobingler istifa ettim. Pişman mıyım? Ben arkasındayım. Çok memnunum” dedi.

Hande Sarıoğlu konuşmasının devamında Altaylı ile yüzleşmek istediğini de söyledi.