Hande Fırat sahte ‘Fahrettin Koca’ hesabını gerçek sandı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2022 Cuma 2:11 am - Güncelleme: 18 Şubat 2022 Cuma 2:17 am

Ünlü şarkıcı Tarkan’ın yeni çıkan ‘Geççek’ isimli şarkısı gündeme bomba gibi düştü. Şarkının sözleri sosyal medyada gündem olurken, söz konusu yorumları CNN Türk canlı yayınında aktaran Gazeteci Hande Fırat, sahte bir hesap üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına atılan Twitter paylaşımını da gerçek zannetti.

CNN Türk canlı yayını bu akşam dikkat çeken bir hataya sahne oldu. Gazeteci Hande Fırat, Tarkan’ın yeni çıkardığı Geççek isimli şarkısı üzerine gündeme gelen bazı iddiaları değerlendirdi. Fırat bu sırada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına açılmış sahte bir hesaba ait paylaşımı da okudu. Hande Fırat, “Şarkı üzerinden bir de kutuplaşma var. Şu anda sosyal medyada 100 binin üzerinde mesaj var. Fahrettin Koca ise şarkının pandemi sürecini kastettiğini belirten bir mesaj yayınladı” ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

Tarkan’ın yeni şarkısının sözleri sosyal medyada gündem oldu. Megastar’ın ‘Geççek’ adlı son şarkısında, “Geldiği gibi gitçek, her şeyin sonu var bu çilede bitçek, hadi yeter artık fena bunaldık, düş babam artık düş yakamızdan…” sözleri yer alıyor.

Dikkat çeken şarkı sözleri üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de açıklama yapmıştı.

Tarkan’dan ‘Geççek’ şarkısı