Hande Fırat canlı yayında gelen mesajla küplere bindi! “Gelsene, gel hadi”

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2022 Salı 10:31 am - Güncelleme: 9 Ağustos 2022 Salı 10:31 am

Canlı yayında kendisine gelen mesajları gazeteci Hande Fırat, bir mesaja sinirlenerek büyük tepki gösterdi, “Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel” dedi.

CNN Türk’de Hande Fırat’ın sunduğu ‘Gece Görüşü’ programında sosyal medyadan gelen bir mesaj gerginlik yarattı. Programda geçtiğimiz günlerde bir canlı yayında Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Cemal Enginyurt ile tartışma yaşadıktan sonra Enginyurt’un koruması tarafından darbedilen gazeteci Latif Şimşek konuk oldu.

‘HEPİNİZİ DÖVESİM VAR’ MESAJI

Latif Şimşek’in “Enginyurt saldırıyı planladı. Gidip darp raporu aldım, Emniyet’e bıraktım ve şikayetçi oldum” dediği sırada Hande Fırat özür dileyerek araya girdi. Sosyal medyadan yapılan “Oraya gelip Hande dahil hepinizi dövesim var. Bay Kemal’e yumruk atıldığında bıyık altından gülüyordunuz” yorumunu okuyan Fırat daha sonra ‘deliye döndü.’

Gerilim tırmanıyor! Hande Fırat’tan Şahan Gökbakar’a yanıt geldi

‘GELSENE, HADİ GEL…’

Fırat mesaja “Bak şimdi bak Allah aşkına. Böyle şeylere çok sinirlenirim. Hadi canım oradan. Kimsin sen? Kim bu adamın adı belli mi? Bak bunların hepsi dava konusu, çok da severim. Gelsene, hadi gel bekliyorum seni her kimsen, hadi gel” diyerek tepki gösterdi.

Erdoğan aradı, Hande Fırat apar topar ekrandan çıktı