Hamza Dağ seçimi kaybeden Nihat Zeybekçi’nin izinde! Barlar sokağına gitti

Yayın tarihi: 5 Şubat 2024 Pazartesi 2:38 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2024 Pazartesi 3:11 pm

Yurttaşların yaşam tarzına sık sık müdahale eden, pandemiyi bahane ederek eğlence sektörüne gece saat yasağı koyan AKP, İzmir’i almak için 2019 planını devreye soktu. 2019’da Soyer’in karşısında aday olan Zeybekçi’nin şarap bağlarını ziyaret etmesinin ardından AKP’nin İzmir adayı Dağ’dan da benzer bir adım geldi.

Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, adayların seçim çalışmaları da hız kazandı. AKP’nin İzmir adayı Hamza Dağ, barlar sokağına girdi. İçki içen vatandaşlarla konuşan Dağ’ın görüntüleri, akıllara 2019 yerel seçimlerinde AKP’nin İzmir adayı olan Zeybekçi’nin şarap bağlarını ziyaret etmesini getirdi.

NİHAT ZEYBEKÇİ “YERLİ ÜRETİM ŞARAP VE ALKÖLLÜ İÇKİ ÜRETİMİNİ DESTEKLEDİK” DEMİŞTİ

2019 yerel seçimlerinde AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci, İzmir adaylığı sonrası şarap bağlarını ziyaret etmiş, İzmir şarabını marka yapacağını söylemişti.

Bir önceki yerel seçim sürecinde T24’ten Şirin Payzın’a konuk olan Nihat Zeybekci, “AK Parti’ye yönelik genel bir önyargı var, şarap üretimine teşvik vermeyi düşünür müsünüz?” sorusuna, “Şarap üretiminde bizim Denizli de çok güçlüdür. Zamanında bunları destekleyerek geldik. Yerli üretim şarap ve alkollü içki üretimini destekledik” yanıtını vermişti.

DAĞ “KİMSENİN YAŞAM TARZLARINA KARIŞMAYACAKLARINI” İDDİA ETTİ

AKP’nin ve Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamza Dağ, önceki gün Alsancak’ta kafe ve eğlence merkezlerinin olduğu, halk arasında ‘barlar sokağı’ olarak bilinen Gül Sokak’ı ziyaret etti. Dağ burada, içki içen yurttaşlarla konuştu. Dağ’ın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda iktidarın genel yaklaşımının aksine içkilerin buzlanmaması dikkat çekti. Yurttaşlardan oy isteyen AKP’li Dağ, içki içen kadınlara “Afiyet olsun kızlar” diye seslendi. Dağ, “kimsenin yaşam tarzına karışmayacaklarını” iddia etti.

hamza dağ

AKP’nin ve Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hamza Dağ, önceki gün Alsancak’ta kafe ve eğlence merkezlerinin olduğu, halk arasında ‘barlar sokağı’ olarak bilinen Gül Sokak’ı ziyaret etti.

 

Kaynak: TELE1