Hamile kadını boğarak katleden cani ‘bahane’ bildirdi! “Benimle televizyon izlemedi”

Yayın tarihi: 31 Ekim 2023 Salı 11:08 am - Güncelleme: 31 Ekim 2023 Salı 11:08 am

Adana’da 4 aylık hamile eşi Hatice Demir’i boğarak öldüren Emrah Demir’in ifadesinde birlikte televizyon izlemediği için tartıştıkları ortaya çıktı. Emrah Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde Emrah Demir, 4 aylık hamile eşi Hatice Demir ile gece boyu süren tartışmaları sabaha doğru kavgaya dönüştü. Bağırmaması için eliyle eşinin yüzünü kapattığı eşinin bir süre sonra hareketsiz kaldığını gören Emrah Demir sokağa çıkıp komşularına, “Galiba eşimi öldürdüm” diye bağırdı.  İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Hatice Demir’in hayatını kaybettiği belirlendi.

‘NE OLDUĞUNU HATIRLAMIYORUM’

Gözaltına alınan Emrah Demir, cinayet büro amirliğine götürüldü. Emniyetteki ifadesinde, gece boyunca tartıştıklarını anlatan Demir, “İşten geldikten sonra alt katta oturan annemlerle yemek yedik, sonra yukarı çıktık. Ben televizyon izlerken, eşim yatmak istediğini söyledi ve gitti. Bir süre sonra kalkıp, yanıma geldi ve uyumayacağını söyledi. Ben de ‘Gel, birlikte televizyon izleyelim’ dedim. Buna da karşı çıktı ve tartışma başlattı. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emrah Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Silahlı kavgada hamile kadın öldürüldü, bebek annesinin karnında hayata tutundu