Haluk Levent’ten Saros hatırlatması: Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette!

Yayın tarihi: 13 Aralık 2021 Pazartesi 4:33 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi 4:33 pm

Saros Körfezi’nde devam eden FSRU Doğalgaz Limanı ve Kara Boru Hattı’na karşı yapılan eylemlere destek veren şarkıcı Haluk Levent, 2004’te projenin iptali için verdiği 12 saatlik konseri hatırlattı. Levent, “Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette” dedi.

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden 2004 yılında projenin iptali için 12 saat 5 dakikalık dünya rekoru kıran konserinin fotoğrafını paylaşıp Saros’u hatırlattı, ”Mahkeme kararlarına rağmen şirketler Ali kıran Baş kesen. Yasayı kanunu taktıkları yok” dedi.

SAROS’UN BUGÜNKÜ HALİNİ PAYLAŞTI!

Üç ayrı bilirkişi heyetinin bilime ve mevzuata aykırı bulduğu ÇED olumlu kararına rağmen devam eden inşaata karşı mücadeleye destek için sanatçılar ve siyasiler çağrı yapmıştı. Haluk Levent bugün tekrar o projenin iptali için 12 saat 5 dakikalık dünya rekoru kıran konserinin fotoğrafını paylaşıp Saros’u hatırlattı.

Levent, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ”Ve bugün Saros. Gittikçe yağmalanıyor. Mahkeme kararlarına rağmen şirketler Ali kıran baş kesen. Yasayı kanunu taktıkları yok. Ne demişler! Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette!” ifadelerini kullandı.

Mahkeme, Saros Körfezi’nde ‘Çevre katliamına devam’ dedi