Haluk Levent’ten direnen Yemeksepeti işçilerine ziyaret

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 2:33 pm

Sanatçı Haluk Levent düşük zamlara karşı genel merkez önünde direnişe geçen Yemeksepeti işçilerini ziyaret etti. İşçilere baklava dağıtan Haluk Levent, “Umarım en kısa sürede işverenle ilgili probleminiz çözülür” dedi.

Düşük zam teklifine karşı direnişe geçen Yemeksepeti kuryeleri, bugün de şirketin Levent’teki genel merkezi önünde buluştu. Yemeksepeti işçilerinin eylemine birçok siyasetçi, sanatçı ve sendika da destek veriyor. Yemeksepeti işçilerine bir destek de sanatçı Haluk Levent’ten geldi.

Sanatçı Haluk Levent’ten düşük zamlara karşı direnen Yemeksepeti işçilerini, Levent’te bulunan Yemeksepeti Gemel Merkezi önünde ziyaret etti. İşçileri ziyaret eden Haluk Levent işçilere baklava da götürdü. 7 senedir her greve baklava ile ziyarete gittiğini söyleyen Haluk Levent şu şekilde konuştu:

“Yedi yıllık gelenek sürüyor. Bugüne kadar nerede bir grev varsa oraya gider ve baklava götürürdüm. Umarım en kısa sürede işverenle ilgili probleminiz çözülür Herkes bu sıkıntılı günleri aşar. Ben size destek olamaya geldim, baklava getirdim size.”

YEMEK SEPETİ İŞÇİLERİNİN TALEPLERİ

Yemeksepeti kuryelerinin talepleri şu şekilde:

1. Net 5500 TL maaş, prim ve yan haklar,

2. Haklarını arayan hiç bir işçi ve kurye işten ayrılmayacak,

3. İş kolumuzu derhal taşımacılığa geçirilsin,

4. Sendikal faaliyet güvence altına alınsın.

Yemeksepeti çalışanları Alman Delivery Hero’ya karşı kararlı