Haluk Levent’ten Bahçeli’ye jet yanıt! Ziyarete gelen MHP’li vekilleri hatırlattı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 11:33 am - Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 11:35 am

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde  gönüllü olarak çalışan Ahbap’ı hedef alan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Haluk Levent’ten yanıt geldi. MHP’li milletvekillerinin kendilerini ziyarete geldiğini hatırlatan Levent, “Danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum” dedi.

Binlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerle ilgili günlerdir ağzını açmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, afet bölgesinde gönüllü olarak çalışan Ahbap derneği ve BaBaLa TV’yi hedef aldı. Bahçeli, “Devletin yetişemediği ne vardır ki Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarların artık TV’lerde yer almaması lazımdır!” dedi.

Bahçeli’ye yanıt Haluk Levent’ten geldi. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçeli’ye MHP’li vekillerin kendilerini ziyaret ettiğini hatırlattı.

Haluk Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.”

 

Günler sonra ortaya çıkan Bahçeli AHBAP ile BaBaLa TV’yi hedef aldı