Haluk Levent, hamile kediyi Pitbull’un ağzına atan çocuklar için harekete geçti

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2019 Cuma 11:23 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2019 Cuma 5:11 pm

Şarkıcı Haluk Levent, hamile kediyi Pitbull’un  ağzına atan çocukların topluma kazandırılması gerektiğini ifade ederek, “aileleri ile görüşeceğiz elimizden ne gerekirse yapacağız” dedi.

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hamile kediyi bir köpeğin ağzına atan çocuklara sahip çıkacaklarını duyurdu. Levent, çocukların bu şekilde bırakılmaları durumunda başka canlılar için de tehlike oluşturduklarını belirterek, “Bu çocukları topluma kazandırmak için aileleri ile görüşeceğiz elimizden ne gerekirse yapacağız” dedi.

Hamile kediyi parçalatan çocuklar: ‘Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim’

Adana’da bir çocuk, kuyruğundan tuttuğu ‘Çıtır’ isimli hamile kediyi arkadaşının tuttuğu köpeğin ağzına atarak ölmesine neden oldu. AHBAP platformunun genel başkanı ve şarkıcı Haluk Levent ise Twitter hesabından paylaşım yaparak çocuklara sahip çıkacaklarını söyledi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Haluk Levent, şunları kaydetti:

“Önce mahkeme sürecinin sonucunu bekleyeceğiz. Sonra bu çocukları topluma kazandırmak için aileleri ile görüşeceğiz elimizden ne gerekirse yapacağız. Bu şekilde bırakıldığında tüm canlılar için tehlike oluşturacaklar.”