Haluk Levent Emine Bulut’un kızıyla görüştü!

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2019 Pazartesi 4:08 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 Pazartesi 4:52 pm

AHBAP Derneği Genel Başkanı Sanatçı Haluk Levent, eski eşi tarafından vahşice katledilen Emine Bulut’un kızıyla görüştü. Kaynak: Haluk Levent Emine Bulut’un kızıyla görüştü!

 

AHBAP Derneği Genel Başkanı Sanatçı Haluk Levent, eski eşi tarafından vahşice katledilen Emine Bulut’un kızıyla görüştü.

Eski eşi tarafından çocuğunun gözleri önünde katledilen Emine Bulut cinayetine tepkiler devam ediyor. Sanatçı Haluk Levent’in Genel Başkanı olduğu Ahbap Derneği resmi Twitter hesabından Emine Bulut’un kızıyla gerçekleştirilen görüşmeye dair paylaşım yapıldı.Yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Haluk Levent Emine Bulut’un kızıyla görüntülü konuştu. Yakında bir araya geleceğiz ve yüzünün gülmesi için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca Emine Bulut’un babası ve kardeşleri Ahbap avukatlarına vekaletname verdi. Davanın yakın takipçisi olacağız. #EmineBulut” ifadeleri kullanıldı.

 

Emine Bulut öldürülmeden yarım saat önce karakola gitmiş

 

 

İşte AHBAP’ın o paylaşımı:

 

 

“Her tarafta her yerde onun görüntüleri var…”

Sanatçı Bilge Bulut’un fotoğrafın neden yayınladığı eleştirilerine ise  “Bilge’nin fotosunu koymakta tereddüt ettim önce. Ama baktım ki her tarafta her yerde onun görüntüleri var.. Ve hep ağlayan hepimizi kahreden görüntüleri.. Bu sebeple aileden izin alarak yayınladım. Ben ona “ bak yakında yanına gelip şarkı söylicem” deyince gülümsedi.
Hep gülsün!” diye cevap verdi.