Haluk Levent, AHBAP bağışlarının nereye gittiğini açıkladı

Yayın tarihi: 10 Kasım 2021 Çarşamba 6:55 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2021 Çarşamba 6:55 pm

Gün içerisinde ‘önemli bir haber’ duyuracağını açıklayan AHBAP Derneği’nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, toplanan bağışların nelere kullanıldığını açıkladı.

AHBAP Derneği kurucusu, sanatçı Haluk Levent, Türkiye’nin farklı bölgelerinde çıkan orman yangınları, sel felaketleri ve depremlerden etkilenen iller için toplanan bağışların nereye gittiğini açıkladı.

Levent, önemli bir haber duyuracağını, ilk önce Twitter adresinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Levent, “Bugün saat 15.00 de önemli olduğunu düşündüğüm bir açıklama yapacağım” ifadelerini kullanmıştı.

Levent, söz verdiği saatte yaz boyunca yaşanan afetler sırasında toplanan yardımların nereye 4 dakikalık bir video ile açıkladı. Ünlü sanatçı Twitter paylaşımında şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi yaz boyunca afetler yaşadık. Sizler de Ahbap’a bağış yaptınız. Kuruşu kuruşuna fatura, makbuzuna kadar sizin adınıza bu yardımları ulaştırdık. Yangın ve sel felaketi dışında yapılan bağışların da nerelere kullanıldığının açıklamaları var aşağıda. Bilginize.”