Yeniden gündemde! İşte Haluk Bilginer’in Joker’i oynayan J. Phoenix ile sahnesi

Yayın tarihi: 27 Kasım 2019 Çarşamba 2:37 pm - Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 5:31 pm

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nden “En İyi Erkek Oyuncu” seçilen Haluk Bilginer‘in, tüm dünyada sükse yapan Joker filminin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’le 2001 yılında Buffalo Soldiers filminde oynadıkları sahne sosyal medyada gündeme geldi.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip 47. Uluslararası Uluslararası Emmy Ödülleri’nden “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü alan Haluk Bilginer’in Tüm dünyada gişe rekorları kıran Joker filminde ‘Joker’ karakterini canlandıran Joaquin Phoenix’le oynadıkları sahne sosyal medyada gündemde geldi.

Joker gişelerde 1 milyar dolarlık getiri elde etti

BUFFALO SOLDİERS’IN KONUSU

1980’li yılların sonunda, Berlin Duvarı’nın yıkılmak üzere olduğu zamanlardayız. Almanya’da konuşlanan bir Amerikan üssünde görev yapan, alay komutanının sekreteri uzman hekim Ray Elwood zamanın bir hayli savaş geçtiği bu ortamda kendine ilginç bir uğraş bulur. İlişkilerin ve durumların bir hayli karışık olduğu bu taburda uyuşturucu madde ve çalıntı mal ticareti yürüten Elwood’un bu parlak zamanları yeni bir başçavuşun gelmesiyle sekteye uğrayacaktır.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan filmin başrollerinde Joaquin Phoenix, Ed Harris, Anna Paquin ve Elizabeth McGovern gibi oyuncuların yanısıra Haluk Bilginer de yer alıyor.

Emmy ödülü Haluk Bilginer’e… Şahsiyet dizisindeki rolüyle muhteşem bir başarıya imza attı