Halk TV’nin yeni genel yayın yönetmeni belli oldu

Yayın tarihi: 17 Nisan 2020 Cuma 7:04 pm - Güncelleme: 17 Nisan 2020 Cuma 7:04 pm

Ocak ayında el değiştiren Halk TV, bir yandan merkezini İstanbul’a taşıma hazırlıklarını sürdürürken, kadrosunda da değişiklikler yapmaya devam ediyor. Kanalın genel yayın yönetmenliği görevine televizyoncu Suat Toktaş getirildi.

Kanal el değiştirdikten sonra FOX TV’nin eski Ankara temsilcisi Sedat Bozkurt genel yayın yönetmenliğine getirilmiş, fakat Bozkurt, “26 Ocak’ta geçirdiği küçük bir operasyondan dolayı kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını” açıklamıştı.

2.5 aydır boş bulunan genel yayın yönetmenliği için Suat Toktaş ile anlaşmaya varıldı. Toktaş, genel yayın yönetmenliğinin yanısıra Ankara temsilciliği görevini de yürütecek.

1968 Elazığ doğumlu Suat Toktaş, 1988 yılında Ankara’da Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başladı. 10 yıl CNN Türk’te görev yaptıktan sonra Habertürk Televizyonu’na geçti. Toktaş, Habertürk’ten ayrılmasının ardından Haber Global’i kurdu. Toktaş son olarak Youtube’dan yayın yapan Babıali TV’de günlük, TV 5 Televizyonu’nda ise haftalık siyasi tartışma programı yapıyordu.