Halk TV’den TELE1’e anlamlı destek

Yayın tarihi: 7 Haziran 2022 Salı 1:30 pm - Güncelleme: 7 Haziran 2022 Salı 1:51 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, RTÜK’ün kesinleşmemiş cezaları dahil kanalın toplam 1 milyon 800 bin TL’lik borcunun olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Halk TV’den TELE1’e destek mesajı geldi. Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, “Halk TV olarak maddi manevi tüm gücümüzle yanınızdayız. Karanlığa bir ışık yanacaksa onu birlikte yakacağız” dedi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, iktidarın sopası haline gelen RTÜK’ün kesinleşmemiş cezaları da dahil ederek alacakları vergi dairesine aktardığını açıkladı. Yanardağ, 1 milyon 800 bin liralık borcun ödenmemesi durumunda TELE1’in haciz ve lisans satışı tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu açıkladı. Yanardağ, “Değerli seyirciler TELE1’i yalnız bırakmayın. Bu ablukayı her zaman olduğu hep birlikte kıralım” dedi. Açıklamanın ardından TELE1’e destek mesajları yağdı.

Sosyal medya tek ses! TELE 1 susturulamaz

HALK TV’DEN DE DESTEK GELDİ

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak TELE1’in yanında olduklarını söyledi. Mahiroğlu paylaşımında  “Yaşadığımız bu zorlu günlerde saflarımızı sıkı tutup yoldaşlarımızla el ele tutuşmalıyız. Tele1’e yapılan ablukanın kırılması için Halk TV olarak maddi manevi tüm gücümüzle yanınızdayız. Karanlığa bir ışık yanacaksa onu birlikte yakacağız. Halk TV üzerine düşeni yapmaya hazırdır.” ifadelerini kullandı.

YANARDAĞ’DAN YANIT

Cafer Mahiroğlu’nun destek mesajına TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’dan yanıt geldi. Yanardağ, “Gösterdiğiniz dostluk ve dayanışma bizim için çok değerli, teşekkür ederim. Altından kalkarız… Daha önce yaptığımız gibi bu kumpası da bozacağız.” dedi.

TELE1 İZLEYİCİ DESTEK HATTI