Halit Kıvanç’ın oğlundan çıkan haberlere tepki

Yayın tarihi: 24 Şubat 2022 Perşembe 12:31 am - Güncelleme: 24 Şubat 2022 Perşembe 8:08 am

Ertem Şener, duayen gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç’ın hastanede tedavi gördüğünü açıklamasına Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç tepki gösterdi. Yaşanan durumun yeni olmadığını söyledi.

Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç kendisine ait sosyal meyda hesabından yaptığı açıklamada babasının hastaneye kaldırılmadığını söyledi. Ümit Kıvanç, Halit Kıvanç’ın sağlık sorunlarının yeni olmadığını da ekledi.

Ümit Kıvanç şu açıklamaları yaptı:

DUYURU
Babamın hastalığıyla ilgili YENİ BİR DURUM YOK. Kendisi yaklaşık bir yıldır rahatsız ve kontrol altında. Bugün bir düşüncesizlik yüzünden herkes yeni bir durum olduğunu sanmış. Tarif etmem gerekirse şu fıkraya benzetebiliriz:

– Vay, siz Hazreti İsa’yı öldürmüşsünüz!
– Yahu o iki bin yıl önceydi.
– Olsun. Ben yeni öğrendim.
Meslektaşlarımızın “haber buldum” diye yaptıkları ilk münasebetsizlik değil. Başkaları da “bilmemkim duyurdu” diye haber yapıyor. İnsan bir arar, doğrusunu öğrenir.

Bu haltı yiyenler, “haber” üzerine bizim ve yakınlarımızın neyle karşılaşacağını düşünemiyor mu? Elbette düşünüyor ve umursamıyor. Alacakları olsun. Üzülen, bizi arayan, destek teklif eden herkese sonsuz teşekkürler. Gelip telefonlara cevap vererek yardımcı olabilirsiniz 🙂

 

Vitor Pereira’nın yeni adresi belli oldu