Haklarını koruyan kadın doktor fuhuşla suçlandı, kaldığı aparttan ayrılmak zorunda kaldı!

Yayın tarihi: 17 Ekim 2021 Pazar 11:39 am - Güncelleme: 17 Ekim 2021 Pazar 11:39 am

Kars’ta görev yapan bir doktor, kaldığı aparta gelen arkadaşının kimliğini apart görevlilerine vermeyip haklarını koruduğu için fuhuşla suçladı. Polis memuru tarafından karakola götürülmek istenilen doktor, gerekçe olarak arkadaşının ‘şüpheli’ olarak adlandırıldığını söyledi. Doktor, kaldığı aparttan ayrılmak zorunda bırakıldı.

Kars’ta doktor olarak görev yapan bir kadının kaldığı aparta arkadaşı misafir olarak geldi. Doktorun kaldığı ‘Başaran House Apart Otel’ isimli apart görevlisi, doktorun misafirinin kimliğini görmek istedi. Görevli,  doktorun kimliği vermemesi üzerine durumu apart sahibine bildirdi. Misafirinin ‘kadın mı erkek mi’ olduğu sorulan doktor, bu bilgiyi vermeyerek haklarını korudu. Bunun üzerine doktorun kapısına polis memuru gönderildi.

ŞİKAYETİNİ GERİ ALMAK ZORUNDA KALDI

Evi aramak isteyen memur ve görevlilere izin vermeyen doktor, “Herkeste aynı örümcek kafalılık var” dediği gerekçesiyle karakola götürüldü. Doktor hakkında tutulan tutanağın gerekçesi olarak arkadaşının ‘şüpheli’ olduğu gösterildi. Doktor, “Peki bana nasıl tanımadığım bir insan tarafından ısrarla misafirimin cinsiyetinin sorulabileceğini sorguladınız mı?” demesi üzerine polis memuru tarafından ‘saatlik fuhuş diye bir şey var sonuçta’ cevabını aldı. Fuhuşla suçlandığını söyleyen doktor, kendisine gösterilen tavır sebebiyle şikayetini geri almak zorunda kaldığını ifade etti.

Kaldığı aparttan eşyalarını almak isteyen doktorun yolu kesildi. Tehdit edildiğini söyleyen doktor, apart görevlisi tarafından takip edildi. Aparttan ayrılmak zorunda bırakılan doktor, karakolda gördüğü muamele sebebiyle yeniden polisi arayamadığını söyledi.

Doktor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda olayı şöyle duyurdu:

Resim

Resim