Hakan Ural’ın hastaneye yatış nedeni belli oldu

Yayın tarihi: 8 Kasım 2021 Pazartesi 10:53 am - Güncelleme: 8 Kasım 2021 Pazartesi 10:53 am

Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına ara verdi. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Ural, durumunun ciddileştiğini söyleyerek dua istedi.

İki gün önce Instagram hesabından paylaşım yapan Hakan Ural, “Sevgili minik ailem ortalığın bilindik virüsler dışında tarif edilemeyen virüslerle de dolu olduğunu deneyimlemiş olduk maalesef. Fakat Allah’ın izniyle iyiyim. Arayan soran tüm dost arkadaşlara teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. Allah’tan bir mani olmazsa pazartesi beraberiz. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. Selam, sevgi, saygılar” demişti.

KANALDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Ural’ın durumuna ilişkin Kanal D’den açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programının sunucularından Hakan Ural, sağlık sorunları nedeniyle bir süreliğine programa ara vermiştir. Grip belirtileriyle başlayan süreçte PCR testleri negatif çıkmış, ancak ardından pozitife dönmüştü, Hakan Ural’ ın Covid-19 tedavisi şu an tedbir amaçlı hastanede devam etmektedir. Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir. Kamuoyuna yansıyan haberler tamamen asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. “Neler Oluyor Hayatta” programı Nur Tuğba Namlı’ nın sunumuyla ve birbirinden kıymetli konuklarlyla hafta içi her gün yayınlanmaya devam etmektedir.”

Hakan Ural dua istedi: İyiyiz demekle erken davranmışız