Hakan Ural günler sonra yayına çıktı! Gözyaşlarını tutamadı

Yayın tarihi: 15 Kasım 2021 Pazartesi 11:25 am - Güncelleme: 7 Şubat 2022 Pazartesi 2:33 pm

Hakan Ural, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandı. Hafta içi her gün yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programını Nur Tuğba Namlı ile birlikte Kanal D ekranlarında sunan Ural, koronavirüs tedavisini başarıyla tamamladı. Virüsü atlatan Ural, bugünkü programla televizyona tekrar döndü.

Partneri Nur Tuğba’nın büyük heyecan yaşadığı dakikalarda, Hakan Ural’ın stüdyoya girmesiyle iki sunucunun sevinci yüzlerinden okundu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Nur Tuğba, “İzleyicilerimiz dualarını hiçbir zaman esirgemedi. Bir kere çok ciddi söylüyorum, gençleştin.” ifadelerini kullanınca, Hakan Ural da “Şansıma üç, dört gün bahçedeydim. Ne zor iş bu ya. Şaşırıyorsun. Enteresan. Gerçekten ben yaşadığıma kendim inanamıyorum çünkü her şey yolunda gibiydi. Bir anda gelişti ben de ne olduğunu anlamadım. Tabii heyecan ve şaşkınlık var. Allah sevenlerimizden razı olsun, dualarını esirgemeyenlerden. Kortizon alıyorum, ağız kuruluğu yaparmış.” dedi. Nur Tuğba’nın kendisini çok özlediğini belirtmesi üzerine Hakan Ural, gözyaşlarına hakim olamayarak, “İsim vermiyorum bağışlayın ama şu çok olağanüstü bir duygu, ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.” ifadelerini kullandı.

Hakan Ural’dan dikkat çeken paylaşım