Hakan Muhafız 3. sezon Netflix’de yerini aldı

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 9:50 am - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 9:50 am

Merakla beklenen Hakan Muhafız 3. sezon bugün tüm bölümleri ile birlikte Netflix’teki yerini aldı.

Netflix’in ilk Türk dizisi olan Hakan Muhafız , geçtiğimiz yıl 2. sezonu ile bekleneni pek verememişti. 3. sezon onayını da alan dizinin bugün Netflix’te yayınlanacağı aylar öncesinde duyurulmuştu.

İlk sezon 10, ikinci sezon 8 ve üçüncü sezonda ise 7 bölüm ile karşımıza çıkan diziye yeni isimler de ekleniyor. Peki, dizinin üçüncü sezonunda bizleri neler bekliyor? Gelin hep birlikte dizinin üçüncü sezonunda kimlerin oynadığına ve konusuna hızlıca bir göz atalım.

 hakan muhafız

Muhafız’ın 3. sezonunda; Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi yüzünden cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehir yapması için ulaşacağı Nisan ve bu yolda karşılaşacağı Burak ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur.

Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan’ın aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Dizinin başrollerinde yine Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu yer alıyor. 3. sezona yeni oyuncu takviyesi de yapılıyor. 3. sezonda; Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner gibi isimleri izleyeceğiz.

Tiktok üzerinden Coronavirus uyarısı geldi! Neler yapmalıyız?