Hakan Altun’un yaptığı en tatlı düet

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 10:43 am - Güncelleme: 15 Mart 2022 Salı 10:43 am

Hakan Altun’un’un “Her Sevda Bir Ölümmüş” şarkısını seslendirip gönüllere taht kuran minik fenomen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programına sürpriz bir şekilde girince stüdyoda alkış tufanı koptu. Altun’un, minik hayranıyla yaptığı düet izleyenleri gülümsetti.

Kanal D’de ekranlara gelen Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin sunuculuğunu yaptığı müzik programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı dün akşam yayınlanan yeni bölümünde eğlenceli anlara sahne oldu.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Hakan Altun’un’un “Her Sevda Bir Ölümmüş” şarkısını seslendirip izleyicilerin gönlünü kazanan 5 yaşındaki minik fenomen Burak Başoğlu, sürpriz bir şekilde stüdyoya girdi.

HAKAN ALTUN MİNİK HAYRANI İLE DÜET YAPTI

Program devam ederken bir anda “Her Sevda Bir Ölümmüş” şarkısını söylerek stüdyoya giren minik fenomen, herkesi şaşırttı. Burak’ın sesinin stüdyoda yankılanmasıyla kısa süreli şok yaşayan şarkıcılar, kapıdan giren minik Burak’ı görünce izleyicilerle birlikte alkış tufanına tuttular. Hayranı ile bir süre sohbet eden sanatçı Hakan Altun’un, Burak ile “Her Sevda Bir Ölümmüş”  şarkısında düet yapması geceye damga vurdu.

Erdal Erzincan ve babasından ‘zam’ düeti