Hadise’den ‘kesenin ağzını açtı’ haberlerine yanıt: Milyonlarca insan zorluk yaşarken…

Yayın tarihi: 12 Ocak 2021 Salı 12:29 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2021 Salı 12:29 pm

Ünlü şarkıcı Hadise, “100 bin liralık elbise sipariş etti” haberlerine yanıt verdi. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Hadise, “Böyle gerçek dışı haberlerle yaratılan algı beni gerçekten rahatsız ediyor.” dedi.

“Yurtdışında 100 bin TL değerinde elbise sipariş etti” haberleriyle gündem olan başarılı şarkıcı Hadise Açıkgöz, haberlere yanıt verdi. Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Hadise, “Pandemi nedeni ile milyonlarca insan ciddi bir şekilde ekonomik zorluk yaşarken böyle gerçek dışı haberlerle yaratılan algı beni gerçekten rahatsız ediyor” dedi.

“Hadise gardırobu için servet harcıyor'” haberlerine sosyal medya hesabı üzerinde yanıt veren ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Hiç almadığım kıyafetlerin, hiç harcamadığım paraların haberlerini bugüne kadar birçok kez okudum. Bu tarz masa başında yapılmış ve gerçeği yansıtmayan haberlere normalde cevap vermem ancak pandemi nedeni ile milyonlarca insan ciddi bir şekilde ekonomik zorluk yaşarken böyle gerçek dışı haberlerle yaratılan algı beni gerçekten rahatsız ediyor ve üzüyor. Umarım güzel günler yakındır. Herkese sevgilerimle…”