Hadise’den boşanma sonrası ilk konser!

Yayın tarihi: 2 Ekim 2022 Pazar 12:43 pm - Güncelleme: 2 Ekim 2022 Pazar 10:10 pm

Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile tek celsede boşanmasının ardından ilk konserini verdi. Seyircilere ‘iyi ki varsınız’ diye seslenen Hadise, “Siz olmasanız ben burada olamam” dedi.

Hadise, Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği 30 Eylül’de Beykoz Adliyesi’nde tek celsede sonlandırdı. Sevilen şarkıcı, ayrılık sonrası ilk konserini dün (1 Ekim) akşam Beşiktaş’ta verdi.  Hadise, 30 Ağustos’ta başlayan ve bir aydır devam eden Beşiktaş Festivali’nin kapanışında sahne aldı.

‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısıyla konsere başlayan Hadise, ardından dinleyicilere “Hoş geldiniz, siz olmasanız ben burada olamam. İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum. Bu sevgi, aşk bambaşka! İyi ki varsınız, bu gece eğleniyor muyuz?” sözleriyle seslendi.

Hadise boşanma dilekçesinde, Mehmet Dinçerler’in nikah masasına oturduktan kısa bir süre sonra, sanat hayatına kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığını iddia etmişti. 

3 MİLYON LİRALIK YÜZÜK TARTIŞMASI

Hadise’nin avukatı Hakan Öncel, boşanma sonrası Dinçerler’in müvekkiline verdiği 3 milyon liralık yüzük hakkında konuşmuştu. Öncel, şunları dile getirmişti:

“Müvekkilim Hadise Açıkgöz tarafından Beykoz 2. Aile Mahkemesine açılan boşanma davasında biraz önce boşanma kararı verildi. İki taraf için de hayırlı olsun. İki tarafında bir birinden maddi manevi bir talebi yok. Zaten o şekilde talepler olsa daha da uzuyor davalar. 2 haftayı geçen bir süreç oldu ama sonuçta neticelendi ve boşanma kararı verildi biraz önce. Biz ayın 14’ünde davayı açmıştık. 2 haftalık uzayan bir süreç oldu ama neticelendi. Önden imzalanan protokol salı günü imzalandı. Bu şekilde duruşma günü alabildik. Protokolde de kimsenin maddi manevi bir talebi yok. Takılar protokolde yok. O konuda spekülasyona girmek istemiyorum. Zaten kamuoyunda yeterince yer aldı. Bir takım anlaşmazlık oldu tabii bu yüzden süreç biraz uzadı. 2 hafta uzamasının nedeni zaten kamuoyunda tartışıldı. O konuya girmek istemiyoruz. Kimsenin bir talebi olmadan bitirdik”

Hadise ve Mehmet Dinçerler tek celsede boşandı! Avukattan ‘takı’ açıklaması