Habertürk’ten ayrılan Hande Sarıoğlu’ndan ‘dans’ iddiasına yanıt

Yayın tarihi: 11 Şubat 2021 Perşembe 4:49 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2021 Cuma 10:25 pm

Sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaşan Habertürk spikeri Hande Sarıoğlu’nun işine son verildiği iddia edildi. Habertürk’ün daha önce da paylaşımlarına ilişkin kendisini uyardığını söyleyen Sarıoğlu, “Karşılıklı aldığımız bir karar.” dedi.

Medyaradar’da yer alan haberde sosyal medya hesabından dans ettiği anların videosunu paylaşan spiker Hande Sarıoğlu’nun işine son verildiği iddia edildi. Oda TV’den Furkan Karabay’a konuşan Saroğlu ise bunun karşılıklı alınan bir karar olduğunu söyledi.

Habertürk yönetiminin geçmişte de kendisini uyardığını söyleyen Sarıoğlu, şöyle konuştu:

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.”