Habertürk spikeri Mehmet Akif Ersoy’dan harekat çıkışı

Yayın tarihi: 23 Ekim 2019 Çarşamba 1:11 pm - Güncelleme: 23 Ekim 2019 Çarşamba 1:20 pm

Habertürk spikeri gazeteci yazar Mehmet Akif Ersoy Gazeteciler.com’dan Cuma Obuz’a konuştu. Ersoy, kendisi ve hakkında merak edilen soruladı yanıtladı.

Savaş muhabiri Mehmet Akif Ersoy gazetecilik serüvenini, savaş muhabirliği anılarını ve Kaddafi ile gerçekleştirdiği röportajın detaylarını anlattı. Ersoy, Barış Pınarı Harekatı sırasında sınırda yapılan muhabirlerin yayınların savaş muhabirliği olmadığının altını çizdi.

Mehmet Akif Ersoy gazetecilik serüvenini, savaş muhabirliği anılarını ve Kaddafi ile gerçekleştirdiği röportajı anlattı.

TRT Türk’ün Trablus ve Sana muhabirliği, TRT’nin Kahire (Mısır) temsilciliği, TRT Arapça kanalının koordinatör yardımcılığı, TRT İstanbul Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy şimdilerde Habertürk TV ekranlarında gündüz kuşağında “Manşet” programını ve akşam kuşağında “Nedir Ne Değildir” programını sunuyor.

Muammer Kaddafi ile öldürülmeden önce yaptığı son röportaj ile tüm dünyaya başarısından söz ettiren ünlü savaş muhabiri Mehmet Akif Ersoy Barış Pınarı Harekatı’na dair açıklamalarda bulundu. Ersoy sınırda yapılan yayınların savaş muhabirliği olmadığını vurguladı.

Kripto FETÖ’cü Cem Küçük’ten parasını isteyen İsmail Saymaz’a cevap