Show Haber’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gece yarısı mutfağından gençlere seslenmesiyle ilgili habere 15 saniye ayırması ve Kılıçdaroğlu’nun sözleriyle mutfaktaki görüntüsüne yer vermemesi sosyal medyada gündem oldu.

Show Haber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gece yarısı, mutfağından gençlere seslenmesiyle ilgili haberi için yaklaşık 15 saniye ayırdı. Haberde Kılıçdaroğlu’nun mutfaktan video çektiği anlara ait görüntüye ve sözlerine yer vermemesi dikkat çekti.

Mutfak dolapları çok konuşulmuştu! Kılıçdaroğlu’ndan açıklama geldi

Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çekilen bir videoyu Twitter hesabından paylaşarak gençlere seslenmiş ve şunları söylemişti:

“Sevgili gençler, saat 12.00’yi geçti. Size evimin mutfağından sesleniyorum. Biliyorum bu paylaşımın altına bir süre sonra bir troll ordusu saldıracak. Neymiş efendim, ‘Kılıçdaroğlu muhalefet yapamıyormuş, liderlik yapamıyormuş’. E haklılar! ‘128 milyar dolar’ ezberlerini bozdu. Bakın sevgili gençler sizden bir isteğim var; bunları artık yemeyin. Çünkü bunlar gidici. Biz iktidara geliyoruz. Size sözüm söz. Sizden çalınan ne varsa, hepsini alıp size vereceğim. Çünkü ben sizleri çok seviyorum.”

“MUTFAK GÖRÜNTÜSÜ VERMEDEN MUTFAK HABERİ YAPABİLMEK BÜYÜK BAŞARI”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, haber ile ilgili yaptığı paylaşıma “Mutfak görüntüsü vermeden mutfak haberi yapabilmek büyük başarı. Bu başarısından dolayı kanalı kutluyorum!” diye yazdı.

Show TV’nin “başlamadan biten Kılıçdaroğlu haberi” sosyal medyada da yurttaşların gözünden kaçmadı.

Gelen tepkilerden bazılar şöyle:

Kılıçdaroğlu’nun söz konusu videosu şöyle: