Haber alınamayan Dele Alli açıklama yaptı!

Yayın tarihi: 22 Mart 2023 Çarşamba 6:42 pm - Güncelleme: 23 Mart 2023 Perşembe 12:07 am

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dele Alli’den haber alamadıklarını belirten Güneş, “Daha önce izin verdiğimiz Dele Alli şu anda gelemedi. Yağmur yağıyor, herhalde o yüzden gelemedi. Ondan haber almaya çalışıyoruz. İnşallah kaza falan geçirmemiştir” dedi. Dele Alli, ise “Ben yarın normal şekilde antrenmana geri dönüyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milli ara nedeniyle çalışmalarını eksik sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Güneş, “Milli ara olduğu için sayımız çok az, 12 oyuncumuz milli takımlarda” dedi.

“DELE ALLİ’DEN HABER ALAMADIK İNŞALLAH KAZA GEÇİRMEMİŞTİR”

Güneş ayrıca Dele Alli’den haber alınamadığını belirterek, “Milli ara olduğu için sayımız çok az, 12 oyuncumuz milli takımlarda. Salih Uçan da özel durumu nedeniyle yarın gelecek. Daha önce izin verdiğimiz Dele Alli şu anda gelemedi. Yağmur yağıyor, herhalde o yüzden gelemedi. Ondan haber almaya çalışıyoruz. İnşallah kaza falan geçirmemiştir” ifadelerini kullandı.

Güneş ayrıca sakatlıkları süren Tayyip Talha Sanuç için Fenerbahçe derbisine yetişip yetişmeyeceği hakkında net cevap veremezken; Rosier’in boğazından, Gedson’un da dişinden ameliyat olduğunu açıkladı.

TRANSFER SÖZLERİ

Transfer hakkında sorulan soruya Şenol Güneş, “Benim adıma transfer haberleri yazılıyor. Şu anda gidecek oyuncu yok. Alınacak oyuncuya da yönetim karar verir. Kevin N’Koudou ile ilgili haberler çıkıyor. Ekonomik olarak yüksek değerli bir oyuncu. Kalırsa maliyeti olacak, onunla konuştuk” şeklinde cevap verdi.

DELE ALLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA YANIT VERDİ

Dele Alli, Şenol Güneş’in açıklamaları hakkında akşam saatlerinde sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dele Alli paylaşımında, “Hey millet az önce bir sürü mesaj aldım, bu yüzden bir şeyi açıklığa kavuşturmak istedim. Kulüp bugün bir doktor randevusuna katılmam için bana izin verdi. Ben yarın normal şekilde antrenmana geri dönüyorum” ifadelerini kullandı.