Hababam Sınıfı mahkemelik oldu!

Yayın tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba 9:47 am - Güncelleme: 3 Kasım 2021 Çarşamba 9:48 am

Hababam Sınıfı filmlerinden yıllar sonra ‘Hababam Vokal Grubu’nu yeniden canlandıran film yıldızları Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve Tuncay Akça’ya Ilgaz’ın ailesi tarafından dava açıldı.

Rıfat Ilgaz tarafında kaleme alan ‘Hababam Sınıfı’ serisinin beyazperde uyarlamasında ‘Hayta İsmail’e hayat veren Ahmet Arıman, ‘Bacaksız’ rolüyle tanınan Tuncay Akça ve Teoman Ayık yıllar sonra ‘Hababam Vokal Grubu’nu yeniden canlandırmak için bir araya geldi.

Hababam Vokal Grubu

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre serinin yıldızları davalık oldu. Ilgaz’ın ailesi, “Hababam Sınıfı” markasını “Hababam Sınıfı Vokal Grubu” adı altında kullanarak marka hakkına tecavüz ettikleri iddiasıyla Arıman, Ayık ve Akça’ya dava açtı.

ERİŞİM ENGELİ TALEBİ

İki marka arasında benzerlik olduğunu iddia eden Ilgaz’ın ailesi, şimdilik 3 bin lira maddi tazminat ile ‘Hababam Vokal Grubu’ adlı sitelere erişimin engellenmesini talep etti.
hababam sınıfı, mahkeme, teoman ayik, tuncay akça, teoman ayık, ahmet arıman, bacaksız, hayta ismail, kemal sunal, tarık akan, güdük necmi, halit akçatepe, inek şaban, mahkeme,