Güzellik merkezinde tecavüz

Yayın tarihi: 25 Haziran 2021 Cuma 8:20 am - Güncelleme: 25 Haziran 2021 Cuma 8:20 am

İstanbul’da güzellik merkezi işleten 40 yaşındaki M.T. adlı kadın, kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin cinsel saldırısına uğradı.

İstanbul Kadıköy’de geçen haftasonu yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: 40 yaşındaki M.T. adlı kadın, yeni açtığı işyerinde henüz daha tam faaliyete başlamadan kendisine sosyal medya üzerinden bir kişi ulaştı.

İş yerinin adresini öğrenip tedavi için geleceğini söyledi. Ertesi gün iş yerine gelen kişi önce kendisini polis olarak tanıtı ve polis rozeti gösterdi. İş yerinin içerisinde gezip iddiaya göre, ‘Birkaç eksik var, sizi karakola götürmem gerekiyor’ dedi. Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre, M.T.’den para isteyen bu kişi, M.T.’nin avukatını aramak istemesine de engel oldu. ‘Paran yoksa farklı şekilde halledeceğiz’ deyip belinden silah çıkaran saldırgan, M.T.’nin başına dayayıp ona cinsel organını gösterdi. Ardından zorla cinsel saldırıda bulundu. Yaklaşık 40 dakika boyunca silah zoruyla dehşeti yaşatan adam elini kolunu sallayarak oradan uzaklaştı.