Güzellik merkezi sahibi Ece Ronay gözaltına alındı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 12:44 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 1:35 pm

Güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, gözaltına alındı. Ronay, eski eşinin işyerinin kurşunlatılması olayıyla ilgili suçlanıyor. Sosyal medya fenomeni, işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’in Pendik’teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili inceleme başlattı.

 

Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay’ın da evine baskın düzenlendi.

5 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay’la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya ünlüsü Ece Ronay’ın adının geçtiği 3 silahlı saldırı vakası 1 hafta içinde yaşanmıştı. Ronay’ın Bağdat Caddesi’nde bulunan güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının ardından son olarak Gebze’deki salonu da 3 Aralık’ta kurşunlanmıştı. Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir ise yaklaşık 3 hafta önce İstanbul Kurtköy’deki iş yerinin kurşunlandığını açıklamıştı. Ece Ronay ise, söz konusu iş yerinin kendisi tarafından mı kurşunlatıldığı sorusuna “Kesinlikle hayır” yanıtını vermişti. Ronay, sosyal medya hesabından da saldırının sorumluluğunu reddettiği ve Mehmet Bilir’i hedef aldığı bir dizi paylaşım da yapmıştı.

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı. “Karpuz” şarkısı ardından “Git Çatla” isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.5 milyon takipçi sayısına sahip.

Ece Ronay’ın poz verdiği güzellik merkezinde kurşun izleri

Kaynak: DHA