Güvenç Dağüstün’e saldıranlar serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 1 Eylül 2021 Çarşamba 4:39 pm - Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 4:39 pm

Kadıköy’de, opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’e saldırdığı iddia edilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Oyuncu Güvenç Dağüstün’ün Kadıköy’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne aldıktan sonra, parkta yürüdüğü sırada bazı kişiler tarafından yumruklu saldırıya uğraması üzerine Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri olaya karıştığı değerlendirilen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

SALDIRGANLAR SERBEST

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Alışılan ve beklediğimiz oldu: Saldırganlar serbest! Benim yediğim yumruk önemli değil de, bu korku iklimini bu sefer de benim üzerinden beslemek istemelerine faydam olduğu için üzülüyorum. Kısa sürede failleri bulan emniyet güçlerine teşekkür ederim. Ferhan Abi’nin dediği gibi: “Adalet dedikleri o kadar da adil bir şey değilmiş demek ki!” Doğru bildiğimi söylemeye her zaman devam edeceğimi bilin! Siz de öyle yapın! Vız gelir, tırıs gider!”