Gupse Özay’ın Lohusa filminin galasına katılan Barış Arduç: Karımdan razıyım

Yayın tarihi: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:01 am - Güncelleme: 17 Ocak 2024 Çarşamba 11:16 am

Gupse Özay‘ın yeni filmi Lohusa’nın galasına katılan eşi Barış Arduç, eşinin anneliğini ve oyunculuğunu yere göğe sığdıramadı.

‘Deliha’ film setinde başlayan aşkları 2020’de nikahla sonuçlanan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2022 yılında kızları Asya’yı kucaklarına aldı. Gupse Özay son olarak kendi hamilelik ve lohusalık döneminden esinlenerek senaryo yazdı. Eşi Özay’ın Lohusalık filminin galasına katılan Barış Arduç, eşini yere göğe sığdıramadı.

FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Oyuncu Gupse Özay son filminin çekimlerini tamamladı. Anneliğin anlatıldığı filmin galasında eşi Barış Arduç da boy gösterdi. Eşi Gupse Özay’ın filminin galasına gelen Barış Arduç, burada eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

“KARIMIN HEYECANINI PAYLAŞMAYA GELDİM”

Galada gazetecilerin sorularını cevaplayan ve eşini öve öve bitiremeyen Barış Arduç şunları söyledi:

“Heyecanlıyım. Karımın heyecanını paylaşmaya geldim. Çok büyük bir emek verdi. Yazın biz tatil yaparken o bu işi yazmakla meşguldü. Çok emek verdiler. Biz tatil yaparken bu işi yazmakla meşguldü. ”

“KARIMDAN RAZIYIM”

Gazetecilerin Gupse Özay’ın annelik ve lohusa dönemini nasıl geçirdiği sorusu üzerine Arduç şunları anlattı:

“Hormonal bir süreç olduğu için ‘Bizimkinde olmadı başkasında oldu’ gibi bir durum değil, anneler için normal bir süreç bu… Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım. Güzel geçti süreç. Kısıtlı bir zamanı vardı. Ona olan saygımın artması da… ‘Ekimde sete çıkacağım’ dedi, pek ihtimal vermedim. Yazdı ve çıktı. Çalışkanlığına ayrı bir hayranlığım var karımın.”

Barış Arduç’tan eşi Gupse Özay’a ilan-ı aşk! “Her zerrene…”

Kaynak: TELE1