Güngören’de sokak kavgası: ‘Adam ölüyor yapma’

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2022 Salı 11:52 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2022 Salı 11:52 am

Güngören’de sokak ortasında bir grup, tekme ve yumruklarla kavga etti. Balkondan olayı gören mahalle sakini “Adam ölüyor yapma, yapma” diyerek bağırdı.

Güven Mahallesi Tağmaç Sokak’ta yaşanan olayda iddiaya göre, yolda yürüyen iki kişinin önü, sokakta ilerleyen otomobil sürücüsü tarafından kesildi. Otomobilden çıkan üç kişi, iki kişiye saldırarak kavga etmeye başladı. Yumruk ve tekmelerle devam eden kavgada, bir kişi yere yığıldı. Elinde sert cisim olduğu iddia edilen kişi, yerde yatan kişinin kafasına defalarca vurdu. Yaşanan tüm bu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

UYARILARA RAĞMEN SALDIRDI

Kavga esnasında yerde yatan yaralıyı defalarca yumruklayan kişiye, çevredekiler camlardan bağırarak tepki gösterdi. Bir kadının ağlayarak “Yapma adam ölüyor, yapma yeter artık vurma” şeklinde uyarmasına rağmen saldırı devam etti.

Taraflardan birinin araya girmesiyle kavga sona erdi. Saldırıyı gerçekleştiren üç kişi, geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçarken, yaralı bulunduğu yerden ayrıldı. Cep telefonu kayıtlarına yansıyan kavga ile ilgili polise, taraflardan şikayet gelmediği öğrenildi.

Sitede silahlı ‘klima kavgası’ kamerada