Güney Koreli şirket Galaxy Tab S6 5G üzerinde çalışıyo

Yayın tarihi: 4 Ekim 2019 Cuma 12:53 pm - Güncelleme: 4 Ekim 2019 Cuma 12:53 pm

5G yarışında rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Samsung, dünyanın 5G destekli ilk tabletini üretmek için de kolları sıvadı. Sızdırılan bilgilere göre Güney Koreli şirket, 5G destekli Galaxy Tab S6 için kolları sıvamış durumda.

Samsung 5G destekli cihaz yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ortaya çıkan son raporlara göre Güney Koreli şirket Galaxy Tab S6 5G üzerinde çalışıyor.

2020’nin 5G açısından önemli bir yıl olacağını söylemek mümkün. Çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki yıl 5G destekli cihaz sayısı hatırı sayılır ölçüde artacak. Muhtemelen 2021 ile birlikte orta segment modellerde de 5G desteğini görmeye başlayacağız. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa 2022 ile birlikte 5G tüm dünyada etkin bir şekilde kullanılacaktır.

Geçtiğimiz gün Bluetooth ve Wi-Fi sertifkasını alan tablet, SM-T866N model numarasıyla su yüzüne çıktı.

Şimdilik tabletin özellikleri hakkında pek bir bilgi yok. Bilinen tek şey 5G desteğinin de olacağı. Muhtemelen Samsung 5G destekli tabletini en üst düzey parçalarla donatacaktır. Tablet sektörünün geri sardığı şu günlerde Galaxy Tab S6’nın ne derece başarılı olacağı da bir diğer soru işareti.

Absürt akıllı telefon fiyatlarına artık alıştık