Gündüz dayak yediği sokakta akşam magandalık yaptı! 15 yaşındaki çocuğu öldürdü

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 1:03 pm - Güncelleme: 1 Temmuz 2023 Cumartesi 1:03 pm

Adana‘da öğlen darbedildiği sokağa, akşam saatlerinde 17 yaşındaki yeğeni N.A. ile gidip, tabancayla rastgele ateş açan 22 yaşındaki Nurullah Avcılar, yolun karşısına geçen 15 yaşındaki Umut Kaya’yı öldürdü. İfadesinde silahı denemek için havaya ateş açtıklarını öne süren şüpheliler, tutuklandı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde Sarıçam Mahallesi’nde, iddiaya göre, Nurullah Avcılar; sokakta yürüdüğü sırada tanımadığı kişilerle tartışıp çıkan kavgada darbedildi. Sokaktan kaçan Avcılar, akşam saatlerinde yeğeni N.A. ile birlikte aynı mahalleye tekrar gitti. Şüpheliler, otomobilden ruhsatsız tabancayla rastgele ateş açıp, olay yerinden ayrıldı.

Silahtan çıkan kurşunlardan biri, o sırada Kozan Caddesi’nde yolun karşısına geçen Umut Kaya’nın göğsüne isabet etti. Yaralı halde koşmaya çalışan Kaya, bir süre sonra kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kaya, ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaya, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Adana’da sokak ortasında silahlı çatışma!

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kimlikleri belirlenen şüphelileri, Sinanpaşa Mahallesi’nde park halindeki otomobilde yakaladı. Emniyete götürülen şüpheliler, silahı denemek için rastgele havaya ateş açtıklarını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nurullah Avcılar ile yeğeni N.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.