Gündeme damga vuran konular Anında Manşet’te konuşulacak

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 2:56 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 Pazartesi 2:58 pm

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programının konukları bu hafta duayen gazeteci Uğur Dündar, İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray, CHP Milletvekili Fikret Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Ceyhan olacak. Gerçeğin adresi TELE1’de mafyatik suç örgütü lideri Sedat Peker’in videosundan, koronavirüs tedavisinde kullanılan sıtma ilacının yasaklanmasına kadar birçok önemli gündem başlığı konuşulacak.

Gerçeğin adresi TELE1’de gündemin önemli konuları konuşulmaya devam ediyor. Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programında mafyatik suç örgütü lideri Sedat Peker, eşi ve çocuklarının bulunduğu eve düzenlenen polis operasyonunun ardından bir video dizi ile Mehmet Ağar ve ‘Pelikancılar’ı hedef alması, dünyanın bir yıl önce terk ettiği “sıtma ilaçlarını” Türkiye’nin bir yıllık gecikme ile yasaklaması ve aşı bilmesi konuşulacak.

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın her hafta düzenli yorumları ile katkı sağladığı Anında Manşet’te İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray, CHP Milletvekili Fikret Şahin de konuk olarak yer alacak.

Gerçekleri söylediği için gericilerin tutuklanmasını istediği, sosyal medyada hakkında iftira kampanyası başlatılan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan da Tuncay Mollaveisoğlu’nun sorularını yanıtlayacak.

Anında Manşet bu akşam (10 Mayıs Pazartesi) 21.00’de TELE1’de yayınlanacak.