Günay Girik: Ablam iyileşmeye başladı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba 6:30 pm - Güncelleme: 3 Kasım 2021 Çarşamba 6:30 pm

Sanatçı Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Günay Girik, “Ablam iyileşmeye başladı. Fizik tedaviye de iyi gidiyor, sağlığı daha iyi” ifadelerini kullandı.

Sanatçı Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik Anadolu Ajansı’na (AA) yaptığı konuşmada Fatma Girik’in sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Günay Girik, İstanbul’daki bir hastanede fizik tedavi gören sinema sanatçısı Fatma Girik’in durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, ablasının moralinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

Girik, sinemaseverlerden sürekli destek mesajları aldıklarını belirtti. Günay Girik “Ablam iyileşmeye başladı. Fizik tedaviye de iyi gidiyor, sağlığı daha iyi. Ablamı ve bizi hiç yalnız bırakmayan sinema sanatçısı Türkan Şoray başta olmak üzere diğer sanatçı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeniden Bodrum’a dönmek için sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.

Fatma Girik, temmuz ayında tansiyona bağlı rahatsızlığı nedeniyle ambulansla Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırılmış, burada yaklaşık bir hafta tedavi süreci geçirmişti.

Fatma Girik’ten sevindiren haber