Gültekin Uysal’dan kendisini hedef alan Bozdağ’a yanıt!

Yayın tarihi: 5 Kasım 2022 Cumartesi 11:32 pm - Güncelleme: 5 Kasım 2022 Cumartesi 11:32 pm

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kendisini altılı masa üzerinden hedef alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a yanıt verdi. Uysal, “Her yerinizden ‘Onur’ ve ‘Ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı açıklamalarda kendisini hedef alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a yanıt verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Uysal, Bozdağ’ın HDP’ye yönelik ziyaretini eleştirerek “Terörist dediği Hdp’nin kapısına dayanan, kimliğinden utanan Sn Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Her yerinizden ‘Onur’ ve ‘Ahlak’ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!” ifadelerini kullandı.

Afgan ev sahibi Gültekin Uysal’ı evden çıkardı

“Menderes/Demokrat Parti kim, siz kim!” diyen Uysal, “Şehit Menderes bize ‘yarınlarda Türkiye’nin başına tarihin gördüğü en büyük yağma hareketi gelecek, kayıtsız şartsız onu destekleyin’ diye bir vasiyet bırakmadı, ‘Tek Adam’ ile mücadele mirası bıraktı;” dedi.

BOZDAĞ NE DEMİŞTİ?

AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı altılı masa üzerinden eleştirmiş “Erbakan Hocamız, 28 Şubat sürecinde boncuk boncuk terlerken, iktidarı düşürmek için bin bir manevra yapılırken siz neredeydiniz? Rahmetli Menderes’in asılmasında eli olanların yanında Demokrat Parti’nin Genel Başkanı gitmiş o masada oturuyor. Azıcık onur olsa, azıcık Menderes’in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu?” diye konuşmuştu.