Gülşen’in yeni şarkısı sızdırıldı

Yayın tarihi: 11 Mart 2022 Cuma 12:17 pm - Güncelleme: 11 Mart 2022 Cuma 12:33 pm

Sahne kıyafetleri sebebiyle hedef gösterilen pop müzik sanatçısı Gülşen, ‘Lolipop’ isimli şarkısında kullandığı fotoğraf ile de gündem oldu. Gülşen’in ‘Lolipop’ şarkısının 43 saniyelik kısmı sızdırıldı.

Pop müzik sanatçısı Gülşen’i sahne kıyafetleri sebebiyle AKP’liler başta olmak üzere birçok isim hedef aldı. İzzet Yıldızhan’ın Gülşen, Hande Yener ve Hadise’yi işaret ederek kullandığı “Sahnede külot giymeyin” sözlerine Ebru Polat ve Seren Serengil de destek verdi. Sosyal medya kullanıcıları ise kıyafetleri sebebiyle hedef alınan şarkıcılara destek paylaşımları yaptı. Gülşen de konuya ilişkin kendi Instagram hesabından bir açıklama paylaştı.

Kadın şarkıcıların kıyafetlerini hedef alan Yıldızhan’a tepki: Ağlıyor şu anda!

Gülşen, son olarak ‘Lolipop’ isimli şarkısıyla gündeme geldi. Şarkıcının yayınlayacağını duyurduğu şarkının kapağında kullandığı fotoğraf sıkça paylaşıldı.

ŞARKI SIZDIRILDI

Şarkıcı Gülşen’in ‘Lolipop’ isimli şarkısının 43 saniyelik kısmı sızdırıldı. 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen, Twitter hesabından Lolipop şarkısından bir kesit paylaştı. Gülşen‘in yeni şarkısı için paylaştığı fotoğraflar da sosyal medyada gündem olmuştu.

Redd grubunun gitaristi: Gülşen’i biçimlendirilmiş ahlaki normlarla yargılayamazsınız

Seren Serengil Gülşen’e özendi