Gülşen’den Aleyna Tilki’ye ‘klip’ desteği

Yayın tarihi: 20 Nisan 2022 Çarşamba 9:39 am - Güncelleme: 20 Nisan 2022 Çarşamba 9:39 am

Aleyna Tilki, geçen günlerde ‘Take IT Or Leave IT’ adlı şarkısını video klibiyle birlikte müzikseverlerin beğenisine sundu. Bazı çevrelerce Aleyna Tilki’nin klibinin eleştirilmesi sonrasında şarkıcı Gülşen’den destek geldi.

 

Aleyna Tilki, geçen günlerde yaklaşık 2 senedir İngiltere ve Amerika arasında mekik dokuduğu dönemde üzerinde çalıştığı ‘Take It Or Leave It’ şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Ancak Aleyna Tilki’nin yeni şarkısının klibi tartışma yarattı. Tilki’nin iç çamaşırıyla yatak odasında dans ettiği ve motorun üzerinde eteğini çıkardığı sahnelerin yer aldığı klip, kısa sürede sosyal medyanın gündemi haline geldi. Havva Öztel, sosyal medya hesabında kızını destekleyen bir mesaj yayınladı ve eleştirilere sitem etti.

Aleyna Tilki’den Işın Karaca’yı kızdıracak klip

GÜLŞEN KAYITSIZ KALMADI!

Sahnede tercih ettiği kıyafetler ve son yayınladığı Lolipop klibiyle çok konuşulan Gülşen de Aleyna Tilki’nin yeni parçasına kayıtsız kalmadı. Gülşen, Tilki’nin klibinden bir kesiti sosyal medya hesabına taşıdı ve “Daha ne desin bu kız?” ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki’nin evine girmeye çalışan erkek kroki çizmiş