Gülşen, uğradığı cinsiyetçi saldırılara sessiz kalmadı

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:15 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 Çarşamba 10:24 am

Konserinde giydiği kıyafet sebebiyle hedef gösterilen şarkıcı Gülşen, cinsiyetçi saldırılara maruz kaldı. Kendisine yönelik tepkilere sessiz kalmayan Gülşen, “Nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da müzikseverlerle buluşan şarkıcı Gülşen, sahne kıyafeti nedeniyle cinsiyetçi saldırılarla karşı karşıya kaldı. Gülşen, kendisine yönelik hedef göstermelerin ardından Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, “Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim” dedi.

“Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi. Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye…”