Gülşah Saraçoğlu: Gerçek kürk seviyorum, 50 kürküm var

Yayın tarihi: 8 Aralık 2021 Çarşamba 4:12 pm - Güncelleme: 12 Ocak 2022 Çarşamba 12:53 pm

Modacı Gülşah Saraçoğlu, kürk giymeyi savundu. 50’ye yakın kürkü olduğunu söyleyen Saraçoğlu, “Gerçek kürk giymeyi seviyorum” dedi.

TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan modacı Gülşah Saraçoğlu, sunucular Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın kürk uğruna hayvanların çektiği eziyetleri gösteren videolar olduğunu söylemesi üzerine “O konulara hiç girmiyorum, izlemiyorum” ifadelerini kullandı.

Programın konuklarından İpek Tanrıyar’ın üzerindeki yapay kürk yelekten yola çıkılarak ortaya atılan ‘kürk’ konusunda, Tanrıyar, gerçek kürk giymediğini, annesinin birkaç gerçek kürkü olduğunu ve bunları giydiğinde o kürklerin verdiği sıcaklığın başka giysilerde bulunmadığını anladığını, ancak hayvan katliamı açısından gerçek kürk satın almadığını ifade etti.

“50’YE YAKIN KÜRKÜM VAR”

Gülşah Saraçoğlu ise şöyle konuştu:

“Kürk seviyorum, orijinal kürk giyiyorum da. Birçok sanatçı arkadaşım da giyiyor ama söylemiyor. İşin perde arkasıyla ilgilenmiyorum. Hem gösterişli durduğu için ve ısınmak için giyiyorum. Bu konuyla ilgili beni çok linç ettiler. Hiç önemli değil. Sosyal medya hesabımı yorumlara kapatmam, hesapları engellemem, kimse umurumda bile olmaz.”