Güldür Güldür Show’un yıldızından duygusal paylaşım

Yayın tarihi: 18 Eylül 2021 Cumartesi 10:34 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2021 Cumartesi 10:34 pm

Uzun yıllardır Güldür Güldür Show’un kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, eşi Sinem Ayyıldız ile evlilik yıl dönümleri öncesinde, sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaştı.

Sinem Ayyıldız ile 2014 yılında nikah masasına oturan, Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’un sevilen yüzlerinden olan Rüştü Onur Atilla, 7’inci evlilik yıl dönümlerinde, evlilik öncesi çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Evlilik öncesi çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Atilla, “Akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye” dedi.

“ARABAMIZ YOK, PARAM YOK”

Ünlü oyuncu paylaşımında “Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye… Bol bol sevgimiz var o zaman bu zaman. 20 yıl önce inanmışsın bana, ne mutlu bize. Bana evet dediğin, hayatımızı güzelleştirdiğin, beni güldürdüğün ve beni de sayarsak üç çocuğa sabırla baktığın için 7. kez teşekkürler. 7. evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun” notunu yazdı.