Gülçin Ergül’ün annesi kızının son durumunu paylaştı

Yayın tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba 2:22 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2021 Çarşamba 2:23 pm

Hepsi Grubu’nun eski solisti Gülçin Ergül‘ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Anne Aysel Ergül, “İyiye gidiyor, parmaklarında ufak kırıkları var.” dedi.

İzmir-İstanbul otoyolunun Susurluk mevkisinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan şarkıcı Gülçin Ergül’ün tedavisi devam ediyor.

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nde tedavisi süren Ergül’ün sağlık durumunun iyi olduğu, yapılan kontrollerinde sadece parmaklarında kırık olduğu tespit edildi. Psikiyatri doktorları tarafından da muayene edilen Ergül’ün taburcu edileceği öğrenildi.

Gülçin Ergül’ün annesi Aysel Ergül, gazetecilere, çok zor bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Ergül, şöyle konuştu:

“Hepimizin başı sağ olsun. Gerçekten çok üzgünüz, söyleyecek söz bulamıyorum. Şu an Gülçin müşahede altında, inşallah doktorumuz izin verirse taburcu olacağız. İyiye gidiyor, parmaklarında ufak kırıkları var. Hala kontrol altında, iç kanama olabilir korkusu var. Dolayısıyla doktorumuzun kontrolünde psikolojik olarak haliyle kötü durumda. Konuşmak çok zor, bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Çok zor bir durum, başımız sağ olsun. Doktorumuz izin verirse bugün tedavi için İstanbul’a gideceğiz. Kazayı İstanbul’a bir programa gitmek için yola çıktıklarında yaptılar. Tam olarak nasıl olduğunu bilemiyoruz. Keşke bu bir rüya olsaydı.”

Acı kaza sonrası Gülçin Ergül’den ilk paylaşım